top of page

Breath Discovery Camp

In augustus 2020 heeft de Transformational Breath Foundation een Engelstalig online programma opgesteld 

om zoveel mogelijk mensen wereldwijd te leren om zo efficiënt mogelijk te kunnen ademen en 

hoe ze een prachtige relatie met hun adem kunnen opbouwen. Een waardevolle ambitie tijdens een pandemie van een virus dat ademen moeilijk maakt...


In dit online programma van 10 weken leer je, stap voor stap, hoe je de juiste spieren gebruikt om te ademen en hoe je je volledige ademsysteem kan openen. Op die manier krijg je meer zuurstof, energie, levenskracht en bouw je een sterkere immuniteit. Doordat je hersenen meer zuurstof krijgen, zullen je gedachten helderder zijn en kan je bewustere keuzes maken.


Je leert hoe je je adem en geluid kan gebruiken als een krachtig instrument voor diepgaande mentale en emotionele integratie.  Je leert hoe je intentie, invocatie en affirmaties kan inzetten en tot een diepere verbinding te komen met wie jij werkelijk bent.


Dit programma is interessant voor iedereen: zowel voor iemand die nauwelijks iets weet over adem, als zij die al meer ervaren zijn.


Praktisch

Zodra je je hebt ingeschreven voor het programma, ontvang je elke week een nieuw thema, en nieuw materiaal om mee aan de slag te gaan; op jouw temp; in jouw ruimte.


Via deze link kan je je inschrijven voor dit online, Engelstalig, programma:

https://www.breathwork.training/a/31401/zBcRTdJG   


Investering: 327 USD

Ontdek hoe je adem je leven kan transformeren

bottom of page