top of page

Wie is Evi Aerts?

Ik ben een gepassioneerde veertiger die graag voluit gaat voor het leven. 

Op mijn weg naar persoonlijke groei heb ik fantastische schatten ontdekt, die ik graag deel met anderen.

In 2008 ben ik voor het eerst in contact gekomen met de kracht van adem.

Ik ondervond al snel dat ik met behulp van mijn eigen adem heel wat kon bereiken aan zowel persoonlijke als professionele groei!

Sindsdien voel ik me steeds beter in mijn vel, ik leef meer volgens mijn authentieke ik en mijn carrière in een groot internationaal IT bedrijf heeft een enorme boost gekregen. 

Mijn adem is mijn allerbeste vriend geworden. Een vriend die er 24 op 24 voor me is, 7 dagen op 7. Een vriend die me door moeilijkere tijden en uitdagingen loodst, me tot rust brengt en me tegelijkertijd ook doet sprankelen van leven, voor de nodige inzichten zorgt en mijn creativiteit stimuleert. Mijn adem heeft me heel veel vrijheid (terug)gegeven. Vrijheid om gewoon te zijn wie ik ben en helemaal op mijn manier mijn ruimte in te nemen! 

Ik ben internationaal gecertificeerd Group Leader in Transformational Breath®, 

zowel live als online.

In 2020 ontdekte ik de kracht van Fundamentele Kinesiologische Communicatie (FKC). Het enorme potentieel van deze techniek blijft me dagelijks verbazen. FKC heeft mijn wereld diepgaand verrijkt. Het voelt fantastisch om een communicatiemethode te kennen waarmee je inzichten krijgt in een groter geheel; oorzaken en gevolgen ziet en alle lagen daartussen. Het geeft me ontzettend veel voldoening om cliënten voort te kunnen helpen die al lang last hebben van bepaalde klachten en eindelijk verlichting vinden.


Een sessie kan in het Nederlands of Engels. 

Ik spreek ook Spaans, Frans en Duits, maar niet vlot genoeg voor een volledige begeleiding in deze talen.


Wil je een afspraak maken of heb je graag nog wat meer informatie?

bottom of page