top of page

Transformational Breath®

Transformational Breath® maakt gebruik van je adem, sound healing, bodymapping, beweging, affirmaties en intentie.

Op een diepgaande manier werkt het in en heelt het alle delen van ons zijn: 
het lichamelijke, het mentale, het emotionele en het spirituele.


Je krijgt inzicht in jouw adempatroon is en wat dit betekent voor jou.  Je leert je beperkende patronen te doorbreken en je volledige ademhalingssysteem te openen.  Hierdoor krijg je meer energie, worden gifstoffen efficiënter verwijderd en geef je een boost aan je immuunsysteem.


Tijdens de sessie ademen we op een bewust verbonden manier naar die plekken in ons lichaam ademen waar zich ongewenste emoties of belemmerende overtuigingen hebben vastgezet. Hierdoor geven we deze de ruimte om te integreren en hoeven ze ons niet langer te hinderen om vrijuit te leven.  


Door het opruimen van negatieve emoties, gedachten en belemmeringen in ons onbewuste en onderbewuste, merk je dat er meer ruimte ontstaat. Zo creëren we meer helderheid en ruimte voor onze ware IK en kunnen we beter en sterker in onze kracht gaan staan. Je voelt je zelfzekerder, energieker en je ervaart een innerlijke rust. Je bent beter bestand tegen de verschillende situaties die je in het leven tegenkomt.  Je weet en voelt beter wat goed voor je is, zodat je de juiste beslissingen neemt. Je kunt beter richting geven aan je leven en je staat meer open voor positieve ervaringen.


Klik hier als je interesse hebt in de resultaten van wetenschappelijk onderzoek rond Transformational Breath®.

Praktisch

In een gesprek begeleid ik je in het formuleren van een krachtige en duidelijke intentie rond datgene wat jij nu op dit ogenblik het meest wilt voor jezelf. Wat Wil Ik?

Daarna ga je op een matras liggen en wordt vanuit het voelen van je eigen adem de Transformational Breath® techniek ingeschakeld.

Gedurende ongeveer 45 minuten adem je met open mond op een geleide, verbonden manier. 

Gedurende de hele sessie ben ik bij je en begeleid ik je stap voor stap.

Voor je eigen comfort draag je best een losse gemakkelijke broek (bv. een jogging), T-shirt of losse trui, warme sokken.


 Als je nog geen ervaring hebt met Transformational Breath, doen we eerst een introductie sessie.Wil je een afspraak maken of heb je graag nog wat meer informatie?

bottom of page