Evi Aerts
Ademcoach

Zoals je leeft, zo adem je. 
Verander je adem, en je verandert je leven!
Hoe wil jij leven?

Momenteel heb ik geen publieke workshops gepland

Aarzel niet om een workshop op maat aan te vragen voor jouw bedrijf of vereniging. De duur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot een hele dag, afhankelijk van de gestelde doelstellingen. In het kader van burn-out preventie, professionele groei en/of zelfontplooing bied ik ook aangepaste groep workshops aan binnen de bedrijfsomgeving (bv een groeimoment tijdens de lunch pauze) of voor een vereniging, waarbij deelnemers gewoon op een stoel zitten.


Over de hele wereld en ook in ons land, worden er geregeld bijzondere weekends en seminars georganiseerd. Neem gerust een kijkje hier.


Individuele begeleiding

Een individuele ademsessie duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.


In een gesprek begeleid ik je eerst in het formuleren van een krachtige en duidelijke intentie rond datgene wat jij nu op dit ogenblik het meest wilt voor jezelf. 

Wat Wil Ik?


Daarna ga je op een matras liggen en wordt vanuit het voelen van je eigen adem de Transformational Breath® techniek ingeschakeld.
Gedurende ongeveer 45 minuten adem je met open mond op een geleide, verbonden manier. Inademen 'start' in de onderbuik. Je activeert je gehele ademsysteem en krijgt veel extra zuurstof binnen in jouw cellen. Uitademen gebeurt spontaan: soepel de adem ‘vrijlaten’. De ademspieren ontspannen. Uiteindelijk doet de adem ‘het werk’, stroomt de adem vanzelf, soepel en verbonden.

Het eerste gedeelte van de 45 minuten verloopt actief. Je adem wordt gestimuleerd. Het tweede gedeelte verloopt rustiger. Tijd om te integreren.


Gedurende de hele sessie ben ik bij je en begeleid je stap voor stap.


Jouw kledij voor je eigen comfort: losse gemakkelijke broek (bv. een jogging), T-shirt of losse trui, warme sokken

Een sessie kan individeel begeleid worden of voor 2 personen tegelijkertijd (die dit ook samen boeken).


1 sessie kan soms het verschil al maken, maar voor een langduriger en dieper effect zijn meerdere sessies aangewezen.